Tekstborden

Het woord ‘Tekstbord’ of ‘Reclamebord’ is een aanduiding voor een zeer groot aantal toepassingen van teksten, logo’s en afbeeldingen, aangebracht op plaatmateriaal, voor zowel binnen- als buitengebruik.
Door een juiste keuze van tekst en plaatmateriaal kan het doel zo efficiënt en
optimaal mogelijk worden bereikt. Bewegwijzering, gevel-, bouw-, sponsorborden, enz., voor elke toepassingen hebben wij wel een passende oplossing.

Standaard borden

Voor buitengebruik wordt natuurlijk voor een weersbestendige ondergrond gekozen zoals o.a. ‘Volkern’ of ‘Dibond’, waarop een belettering wordt aangebracht. Terwijl voor binnengebruik (b.v. beurzen, winkels, bedrijfspanden) veelal een lichtgewicht kunststof of aluminium plaatmateriaal wordt gebruikt.

Bouwborden – Projectborden

Afhankelijk van de grootte van het bouwproject en de zichtafstand tot het reclamebord wordt gekozen voor een passende afmeting.
Een bouwbord is een compositie van afmetingen, letters, logo’s, kleurgebruik en kan worden uitgevoerd als één volledig bord, eventueel verfraaid met een full-color illustratie of foto.
Een z.g. ‘stroken’-bord behoort ook tot de mogelijkheden, evenals een combinatie van beiden.

Sponsorborden

Sportveldreclame uitgevoerd in een stabiel plaatmateriaal zoals ‘Volkern’ of ‘Dibond’ voldoet aan de hoogste eisen die u hieraan mag stellen.
De hoogwaardige belettering, samengesteld volgens de normen van uw huisstijl,
zorgt er dan ook voor dat u – ook in het weekend – gegarandeerd bent van een goede opvallende bedrijfsreclame.